O1 iltføler lambda sensor-luft-brændstof-forhold sensor for chevrolet trax sonic buick encore 55572993 55563348 55574136 2013-

Status: På lager

kr205.60

Varebeskrivelse

Levering-Håndtering tid:2 dage. -Tillad 11 til 22 dages leveringstid på grund af den lange afstand. -Sørg for, at shipping adresse, du giver, ved checkout .Vi er ikke ansvarlige for uanbringelige-adresser.

Retur og Exchange Politik, at Alle salg er endelige.Retur og Udveksling kan kun udstedes skyldes defekt eller forkert vare leveret.Kun exchange er tilladt for forkerte vare, der er købt, og kunder er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost og efterfølgende udskiftning forsendelses omkostninger.Udskiftning element vil blive behandlet og afsendt efter vende tilbage og inspektion af det oprindelige element.

Beskadiget Vare

Beskadigede produkter omfatter produkter, der er beskadiget under transport.Hvis en forsendelse ankommer til din dør med indlysende skade, bedes du nægte at modtage leveringen.Hvis du accepterer levering og så finde ud af forsendelse skader, gem alt emballage og papirarbejde og kontakt os straks.Digitale fotos vil være påkrævet i alle tilfælde.

Defekt eller Forkert Vare Leveret

- Hvis det element, du ønsker at vende tilbage, er ubrugelig, men den har ingen synlige skader, er det betragtes som defekt.Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, gem alt emballage og papirarbejde, og kontakt os straks med varenummer, ebay ID, og defekt beskrivelse inden for 7 dage efter datoen på pakken ankom, og vi vil behandle din anmodning straks.Udskiftning element vil blive behandlet og afsendt efter vende tilbage og inspektion af det oprindelige element.

Der accepteres ingen Krav efter 7 dage.Digitale billeder er påkrævet i alle tilfælde af defekt vare.

- Returnerede varer skal være i deres originale emballage og ubrugt stand, eller vil de blive afvist og sendt tilbage til dig.Velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Om vores auto dele firma Om vores auto dele selskab

I 2002 startede vi vores virksomhed, som Guangzhou, Ltd i Kina, siden Da har vi været rettet auto marked med en bred vifte af automotive produkter og tilbehør.Vi er i øjeblikket flere store distributører og forhandlere, der leverer produkter til Usa, Tyskland, Mexico, Australien, Hong Kong og Kina.Vores fabrik er lokaliseret i Kina, hovedkontor er I Tyskland..

Patent og Copyright Kære patent eller logo indehavere, bedes du kontakte os for enhver tvivl af kopi højre eller patent, vil vi svar du fastly og tage fra den liste straks og diskutere med dig.Vær venlig ikke at købe de produkter, som du har tvivl ovenfor.

Hvis du ønsker, at store mængder af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig en rabat i henhold til paticular tilfælde.

Tak for din forretning!

  • Lineær: STANDARD
  • Sensor Type: Piezoelektriske
  • Repeterbarhed: STANDARD
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Hysterese: STANDARD
  • Følsomhed: STANDARD
  • Måleområde: STANDARD
  • Type: Ikke Varme Type
  • Opløsning: STANDARD

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste