4STK Anti-Vibrations Fødder Puder Vaskemaskine Fødder, Non-slip Køleskab Måtter, Non-Slip Pad Universal stødabsorberende Puder

Status: På lager

kr75.95 kr47.85

Varebeskrivelse

4STK Anti-Vibrations Fødder Puder Vaskemaskine Fødder, Non-slip Køleskab Måtter, Non-Slip Pad Universal stødabsorberende Puder

Specifikation:

Betingelse:100% Helt Nye

Materialer:Gummi+TPU

Farve:blå/grå

Størrelse:Som vist på billedet

Pakken Indeholdt:4STK*Vaskemaskine Fødder Måtter

Funktioner:

BEGRÆNSET BEVÆGELSE

Når tørretumbler eller vaskemaskine er fuldstændig rystet, eller møblerne er flyttet, vil de gøre ubehagelige lyde.Disse praktisk og kompakt puder kan effektivt reducere støj, give dig selv et behageligt miljø, og forhindre, at naboer fra at klage.

NEM AT INSTALLERE

Grunden til, at disse måtter er så godt, er uadskillelige fra deres nem installation.Du skal blot sætte den støtte fødderne af møbler og hvidevarer til måtten for at fuldføre installationen.

STOP OP TIL 94.7% AF VIBRATIONER

Disse anti-ryste tilbehør kan absorbere op til 94.7% af vibration på flad jord, som vil være anderledes, når gulvet er ujævnt.Andre kommercielle plast eller gummi gulv måtter, der ikke giver samme grad af stilhed eller beskyttelse, som disse måtter.

FORDELEN VED AT HØJNE

Hæve møbler og apparater, som er et par centimeter for at lette rengøring og til at finde ting på gulvet, der effektivt forhindrer fugt og mug.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt: Vaskemaskine Fødder Pads
  • Materiale: Gummi
  • Certificering: DOT
  • Type: Non-Slip Pad,Anti Vibration,Stødabsorberende Puder
  • Form: RUNDE

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste