Vinteren Varm Vindtæt Touch Screen Vindtæt Vandtæt Udendørs Sport Kørehandsker

Status: På lager

kr68.41 kr41.06

Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelse:

1.Den Unikke og Praktisk Touchscreen Fingre Kapacitet design,kan du bruge handsker på alle dine enheder med touchskærm.Lænket design,som let kan transporteres og kan hænge på rygsækken for at spare plads.

2.Den varme og komfort premium elastiske stoffer gøre udendørs sport handsker nul-pilling, åndbarhed, holdbarhed, væge, anti-statisk funktion og passer perfekt.

3.Når du bærer denne vinter touch screen handske til cykling eller til at gå på arbejde.Det kan ikke kun varm dine hænder,men du skal også behøver ikke tage dem ud, når du skal besvare telefonopkald eller spille med telefonen.

5.De handsker er vandtæt og vindtæt, Men det er lidt vandtæt, kan ikke anvendes til tunge dage med regn eller blive helt gennemblødt i vand.Og denne varme sport handsker kan bruges som almindelige handsker og egnet til cykling, der kører golf kørsel, klatring, vandreture og udendørs sport på alle årstider.

5.På bagsiden af Handsker har en lynlås, så du kan justere størrelser til at passe dine hænder komfortabelt.Og med anti-slip silikone design på håndfladen sikrer dig en sikker, der holder styr bedre, selv i den hårde vej.Det bedste valg for udendørs sport.

Specifikationer:

Produkt Størrelse: S, M, L, XL

Materiale: Nylon Stof

Farver: Sort

Funktion: Vindtæt, Touch Skærm

Pakken Indeholder:

1 Par på Motorcykel handsker

Bemærk:

(1) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(2) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

  • Element Type: Handsker & Vanter
  • Materiale: Nylon
  • Sport Type: Cykling
  • Funktion: Vandtæt
  • Køn: Universal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Kørehandsker
  • Type: Fuld Finger

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste