Pink farve Farvet 25 gram marabou kylling fjer boas blød&høj kvalitet fjer, frynser for juletræspynt

Status: På lager

kr31.09

Varebeskrivelse

Produkt beskrivelse:

Størrelse :25 gram/pc

Materiale: naturligt, fjer

Farve:samme som vedhæftede billeder

Antal: 1 stk/masse (2 yard/pc, 1 lot er 2yards)

Betingelse: 100% helt nye, god kvalitet!

BETALING

---Vi accepterer kun Spærrede (T/T ,Western Union og andre betaling Prontopizza3.dk acceptere)

Venligst forlade korrekt og klart-adresse ,vil det reducere mange problemer for skibsfarten.

BETALING BESKYTTELSE

----Dine penge er sikre, fordi du sende dine penge til Prontopizza3.dk hjemmeside, vi kun kan få de penge, efter du modtager varen, eller Prontopizza3.dk websted vil ikke frigive penge til os.

FORSENDELSE

--- Alle vores vare er gratis afsendt via China Post eller EMS, det er derfor, det er på en sådan genial pris, Vare nå de fleste lande i 15-30 dage.Parceller, der vil forsinke særlige grunde.

---Hvis du ikke kan få stillingen efter 30 dage fra den dag, vi har sendt til dig , kontakt os venligst direkte .Vil vi løse problemet så hurtigt som vi fik informationer fra dig.

RETURRET

---Hvis varen er beskadiget eller forskellig fra beskrivelsen,kan du tage et billede og sende det til vores mail-boks ,vil vi acceptere din returnerede vare inden for 3 dage fra den dag, du ger pakken.Hvis forsinket, vi har ret til ikke at acceptere tilbagevenden.køber skal betale fragt omkostningerne ved tilbagesendelse, hvis produktet ikke noget problem, hvis de produkter, der er brudt eller parcel broekn,køber bør gøre video til bevis,og gods kan være i sælgers konto.

FEEDBACK

1)Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade det fulde resultat af feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget !!

2)Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig.

3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak!

  • mønster: Farvet
  • Model-Nummer: 25g
  • Materiale: Marabou Fjer

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste