45M Vandtæt etui under vandet Hærdet Glas Dykning Boliger Dække Linsen Filtret til GoPro Hero 9 Black Kamera Tilbehør

Status: På lager

kr130.77 kr100.68

Varebeskrivelse

45M Vandtæt etui under vandet Hærdet Glas Dykning Boliger Dække Linsen Filtret til GoPro Hero 9 Black Kamera Tilbehør

Beskrivelse: 1. Professionelt design.Designet til GoPro Hero 9 sort sports kamera, perfekt pasform og tæt forseglet, der giver ultimativ beskyttelse af dit GoPro under ekstreme udendørs aktiviteter, dybt vand, dykning, surfing, snorkling og andre vandsportsaktiviteter.

2. Udstyret med en opgraderet vandtæt forsegling ring og stram spænde til effektivt at forebygge lækage.Du kan bruge Go Pro til at optage under vandet aktiviteter i en dybde af omkring 45 meter/148 fødder uden at bekymre sig om lækage.

3. Indeholder 3 sæt af dykning filtre.Den vandtætte kit leveres med 3 sæt af dykning filtre, red filter, lilla filter og pink filter.Disse filtre er hovedsageligt bruges til at farve korrektion på vanddybder omkring 5-25 m/16-82 fødder.

4. Høj lystransmittans og omfattende beskyttelse.Spejlet boksen er fremstillet af ultra-tyk hærdet glas med høj lystransmittans, som kan opretholde en god foto-shooting-effekter og opretholde klare og levende video kvalitet.Din sport og kamera effekter er heller ikke berørt af anti-surfing pres.Det vigtigste organ er lavet af høj-kvalitet PMMA plast, robust og holdbar, og kan beskytte dit kamera linse, og displayet fra høj effekt dråber, buler og ridser.

5. Quick release spænde montering af sæde.Pakken indeholder en quick release spænde montering af sæde og skruer, som nemt kan tilslutte GoPro med et stativ, rygsæk montering af sæde, sugekop montering af sæde og andet tilbehør.

Specifikation:

Materiale: PC

Funktion: vandtæt, støvtæt, drop-bevis, tryktæt

Filter-farve: rød, lilla, pink

Støtte til vand-dybde: omkring 45 meter/148 meter vandtæt

Linse materiale: HD-PC, lystransmittans ≥95%, G høj hårdhed ≥9H

Gældende til modeller: for GoPro Hero 9

Farve: gennemsigtig

Packing Liste:

Boliger Tilfælde Filter*1

Filter*3

Lanyard*3

Base*1

Skrue*1

  • Type: bundkortet
  • Kompatibel Action Kamera Mærke: gopro
  • Model-Nummer: beskyttende etui
  • Materiale: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: tmddotda

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste