360°Automatic Ultralyd El 5-Modes U-Formet Tandbørste IPX5 Vandtæt tandbørste USB-Opladning er Blid Nok til at Bruge

Status: På lager

kr47.60 kr32.40

Varebeskrivelse

Produkt Information:

Pakke 1 I Prisen:

1 x Tandbørste Hoved

Pakke 2 I Prisen:

1 x El-Tandbørste

1 x Oplader Base

1 x USB Opladning Kabel

1 x Brugervejledning

Funktioner:

* Unik U-formet børste hoved passer perfekt til børnenes tænder for en grundig rengøring.Fødevaregodkendt blød silikone børster er blid nok til at bruge på børns følsomme tænder.Søde tegneserie tema og nem at holde mini tandbørste håndtag og børste opleve let og sjovt for børnene.Få dine børn til at børste deres tænder vil aldrig blive et problem.

* 360°ultralydsrensning: Automatisk børstning kan effektivt krat alle områder på kun 40 sekunder.For en dybere rengøring, bare flytte den automatiske pen venstre og højre for at nå svært tilgængelige områder.

* 5 arbejdsdage tilstande, herunder rengøring mode, blid tilstand, massage tilstand, tandblegning og regelmæssig børstning tilstand, som kan justeres med blot et enkelt tryk på knappen.Memory-funktion, vil den huske din sidste med mode, og genstarte den på samme tilstand, næste gang.

* Touch-kontrol ,kan børnene starte den automatiske børster proces let.Lange tryk for 3S-5S til at vende om, korte tryk for at skifte tilstand.

* IPX5 vandtæt teknologi giver dig mulighed for direkte at vaske og rense denne tandbørste, meget nemt og bekvemt.

* Den trådløse Opladning: Udstyret med magnetisk trådløs opladning, skal du Blot sætte tandbørsten på indehaveren let, og tilslut den holder til strømstik med USB-kablet.Sikker, hurtig og praktisk, nem at bruge derhjemme eller på rejser.

Specifikationer:

Farve: Pink, Hvid

Nominel Spænding: 3,7 V

Nominel Effekt: 5W

Materialer: Mad-grade Silikone + ABS

Arbejdstemperatur: 0-50℃

Produkt Samlet Størrelse: Ca. 110x50x50mm/4.33x1.96x1.96 tommer

Pensel Størrelse: Ca. 45x50mm/1.77x1.96 tommer

for: 2-12 År

BEMÆRK:

1. Tillad lille dimension forskel på grund af manuel måling.

2. Overvej de faktiske størrelser i prospektet, som billederne er generelt udvidet for at vise detaljer.

3. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Tak for din forståelse.

Produkt Vis:

Vores produkter leveres med et stik, som er en Europæisk standard stik(egnet til familier i Europa, herunder Tyskland, Frankrig,Rusland osv.), Hvis andre stik er du behov for.Der henvises til pictureselection (Vælg disse stik, og vi vil give omformere).

① .AU-STIK Til Australien.

② .UK STIK Til storbritannien.

③ .EU-STIK Til Israel og Schweiz etcIsrael og Schweiz osv har forskellige Europæiske stik.

Hvis det er nødvendigt,kan Vi give omformere, Men angiv venligst i købet besked.

Forsendelse: 1.Normalt vil vi sende varerne inden for 1-3 arbejdsdage. 2.Check venligst hvis varerne er i god stand og underskrive før levering mand blade. 3.Hvis du synes, produktet er tabt eller ødelagt på den måde.Tag foto og lad levering mænd bekræfte det.Så vil vi hjælpe dig med at gøre op for din taber. 4.Hvis du ønsker, at produkter, der sendes til dig hurtigt, eller du har brug for det presserende, skal Du vælge DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.hvis du mener gebyret er højt, kan du kontakte os, vi vil kontrollere din adresse og give dig den billigste fragt.

Garanti: 1. Alle produkter vil blive nøje test før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten. 2. Vi lover garanti for kvalitet i et år, og vi vil reparere det uden beregning.De vender tilbage shipping skal være betales af kunden. 3. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, Bedes du kontakte os.Vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Feedback: 1. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

2. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

3. Vi sætter pris på din feedback meget.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

 • Model-Nummer: G85298
 • Produkt Samlet Størrelse:
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Driftstemperatur:
 • Materialer:
 • for:
 • Råvare Kvaliteten Certificering: ce
 • Pensel Størrelse:
 • Nominel spænding:
 • Nominel effekt:
 • Mærke: SPZ

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste