FULD WERK 1pc 20Cr Universal Joint Bærer Korset Bærer 4301-3401485 19x44.6Amm

Status: På lager

kr80.93 kr76.88

Varebeskrivelse

Produkt: FULD WERK 1pc 20Cr Universal Joint Bærer Korset Bærer 4301-3401485 19x44.6Amm

Emne ,Størrelse og Type: 4301-3401485 19x44.6Amm

Råvarer:

20Cr eller 20CrMnTi

Betaling:

Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney, bankoverførsel, spærrede

Leveringsdato:

Kina, der er Registreret luftpost kan være 30 dage, Hurtig kan blive i 7 dage

Certifikat:

TS16949

Pakning Detaljer:

Indre packing: plastposer, Hvid eller Farve Individal Kasser.

Vi kan producere alle former for præcision miniature micro Universal joint i henhold til kundernes krav (tegninger eller prøver).

Universal joint er en meget vigtig del i drivakslen.Det er forbindelsen mellem åg, nyttigt for rotation og overførsel af strøm.

Universal joint er udbredt i alle typer af køretøjer, såsom biler, familie, biler, sport biler, firmabiler, lastbiler, pick-ups, traktorer, bulldozere, busser, etc.

Varen er leveret indenfor 5 arbejdsdage, når fuld betaling er afviklet.Hvis du ikke kan få dine ting i god tid, bedes du kontakte os først, vi vil ind og løse det for dig snart.Vi vil besvare din mail inden for 24 timer normalt.Nogle gange har lidt forsinkelse på grund af weekend eller ferie.Hvis du ikke kan få vores mail efter 48 timer, bedes du tjekke din spam-eller kontakt os med andre e-mail-adresse.

1) i Øjeblikket kan du betale med Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney, bankoverførsel og Spærrede.

2) Vi har kun sender post til din adresse (Hvis den russiske købere bedes du venligst oplyse fulde navn.).

3) Du efterlade beskeder, når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farve/størrelse).

Alle vare Leveres med Grundlæggende 3 Måned Sælgere Garanti, hvis varen er defekt i 3 måneder, vil vi tilbyde udskiftning af med vores ekstra Oplader (inklusiv forsendelse gebyr), efter vi har modtaget den Defekte vare.

Hvis varen er Defekt efter 3 Måneder, Købere kan stadig nå at sende det tilbage, og vi vil kontakte leverandøren eller Fabrikken for Garanti.Købere måske nødt til at betale Shipping gebyr for at sende erstattet varen.

Kontakt Os

1) Vores arbejdstiden er fra 8:30-17:00 fra mandag til søndag i Beijing Tid.

2) Vi ser frem til at betjene dig og nyde shopping med os.

3) kan Du kontakte os via TradeManager til enhver tid, vil vi svare inden for 24 timer.Vi er stolte af den bedste kundeservice.

Vi har 100% kontrol af hvert enkelt produkt, før du sender ud.Når du modtager den, hvis du stadig ikke er tilfreds med kvaliteten eller udseendet, kan det blive returneret til os.Vi vil refundere dig pengene, så snart vi modtager produktet.Men vær bemærket, at køber skal betale for returnering af omkostninger.

Hvis du ønsker at bytte det produkt, som du modtager, og ikke er tilfreds, så kontakt os venligst før ordren bekræftet.Efter aftale, så du bedes venligst returnere produktet til os og vi vil sende ny vare til dig, når vi modtager det, som du vender tilbage.

Kære Kunde, din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet.Fem Stjerner feedback er meget værdsat.Vi har professionelle QC team at 100% inspicere og kontrollere hver eneste produkt, før forsendelse.Hvis du ikke er tilfreds med produktet af, bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du forlader os, negativ eller neutral feedback.Vi opstå, vil der være en løsning til at løse problemet.Tak skal du have.

Hvorfor Hangzhou Speedway?

1. OEM, ODM og mærke produktion service.

2. Strenge kvalitet, tilsyn, konkurrencedygtig pris og godt omdømme i markedet.

3. Månedlige produktionsmængde over 10.000 pc ' er.

Vi Speedway Service Team, der tilbringer over tre måneder hvert år personligt uddannelse af vores forhandlere om, hvordan at producere den bedste kvalitet.Vi forstår vigtigheden af at holde dit udstyr op og køre.Vi har fokus på business-mere end 11 år.Vi har professionelle salg.Vi ønsker, at du skal vide, at vi er her til at gøre alt det bedste til at etablere forretningsforbindelser med dig.

 • Størrelse Og Type: 19x44.6A
 • Certifikat: TS/16949
 • Vigor År: 1994, 1993, 1992
 • Lejer: 4RND
 • farve: Metal-farve
 • Mærke: FULD WERK
 • Materiale: 20CR
 • Technics: Varmsmedning
 • Model-Nummer: 4301-3401485
 • Model: vigor
 • Hårdhed: HRC58-64
 • Individal Emballage Størrelse: 6cmx15cmx15cm

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste