Lærred Dejlige Tegneserie Kat Teleskopisk Stå Papirvarer Taske, penalhus Pose Kosmetiske Tasker opbevaringspose Til Drenge og Piger

Status: På lager

kr33.83 kr25.36

Varebeskrivelse

Vigtigste Materiale: Cavans 100% helt ny, høj kvalitet Lovet, at alle varer, der er taget i form -, kvalitetssikrings -, 2-3cm manuel måling fejl.Fordi display og belysning af nogle uundgåelige faktorer, kromatisk aberration er uundgåelig.

1 * Kosmetiske Tasker

1. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Venligst forlade dit fulde navn på grund af nogle af landets forsendelse politik .

2. Normalt sender vi pakken via anbefalet Post / Almindelige Lille Pakke Plus.

Hvis du har brug for pakken hurtigst muligt , skal du muligvis betale for de ekstra fragt for hurtig.

3. Under alle omstændigheder, er vi ikke ansvarlige for merværdiafgift (MOMS)/Told eller andre tilsvarende opstår i levering transaktion.

1. Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.

3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

Vil vi fuld refundering af din betaling , men vi vil ikke betale for de ekstra shipping gebyr i alle tilfælde .Tak for din bedes forståelse .

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.

2. Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.

3. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, vi vil løse problemet straks, tak!

Din tilfredshed er vores stræben , kontakt os frit venligst, hvis du har et problem .Tak og Hilsen.

487839565363073

  • Mønster Type: Dyreprint
  • Element Type: Kosmetisk Tilfælde
  • Sammensætning: Cavans
  • Form: pude
  • Lukning Type: lynlås
  • Model-Nummer: B070576

Anmeldelser

Pelotero 121 | 2021-02-07

Everything is fine!

5 / 5

Britvak94 | 2020-08-18

so useful

5 / 5

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste