MAYFLASH 4 Porte GameCube-Controller til USB Adapter Omformer Til Nintendo Wii U, PC NGC Super Smash Brothers

Status: På lager

kr130.65 kr104.54

Varebeskrivelse

Hurtig Start til Nintendo Skifte

1. Forbinder din GameCube-Controller til adapteren, og tænd adapteren til "Wii U/NS" - tilstanden, ved hjælp af knappen er placeret på siden.

2. Håndholdt Tilstand: Tilsluttes adapteren til din Skifte fra en Type-C USB-kabel.Brug venligst sort kabel-adapter.

TV-Tilstand: Forbinder Nintendo Skifte til dit TV ' et, og slut USB-port på din adapter, for at Skifte Dock.

3. Vælg "Controllere", og derefter "Find-Controllere" på Skift skærm eller dit TV ved hjælp af din Glæde-Con-controllere.

4. Tryk på "L" og "R", eller "A B X Y" knapper ved hjælp af din GameCube-Controller.

Bemærk: knapper, som ikke vil arbejde her, skal du være tålmodig.Og prøv IKKE at røre venstre og højre pind på din GameCube-controller i dette øjeblik.

5. Tryk på knappen "B" på Glæden-Con-controlleren, eller vælg "Tilbage" på skærmen for at komme tilbage til "Controllere" skærm.Du kan se et sort controller-ikon, som betyder, at din GameCube Controller er forbundet med at Skifte system med succes.

Bemærk: Hvis din GameCube-Controller, som ikke kan identificeres ved at Skifte System når du slukker for din Skifte System, eller hvis der er andre problemer, kan du nulstille din Skifte, og gentag ovenstående 3rd, 4th, 5th trin.Opdater venligst din Skifte System til version 4.0.Høj kvalitet 3rd party produkt - ikke er lavet af Nintendo.Konverter Gamecube-controller til at blive brugt på Wii U-konsoller , Nintendo Skifte konsoller.Giver dig mulighed for at tilslutte op til fire GameCube controllere (eller trådløse GameCube controllere til Wii U-system eller PC USB.Med to GameCube-Controller-Adaptere, der er op til otte GameCube controllere kan bruges på samme tid.Skifte til "Wii U" - eller "PC" - tilstanden, ved hjælp af knappen er placeret på siden.Understøtter GC/Wii Emulator Dolphin til PC.Understøtter indbygget Vibration Feedback uden forsinkelser ved at tilslutte de to USB-porte-adapter til din Wii U-system eller PC USB-stik havne.Driveren er nødvendig, hvis du har brug for vibration feedback på PC-tilstand.Kompatibel med Wii U Super Smash Bros.-spil.Ikke virker på Wii-konsoller.Arbejder på en region Wii U-konsoller.

  • Mærke: NoEnName_Null
  • Kompatibel Mærke/Model: Microsoft
  • Model-Nummer: PS tilbehør
  • Med USB: Ja

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste