Microsampler Microliter Sprøjter 50 ul Mikro-injektor Sprøjte 0,05 ml For GC & HPLC-Indsprøjtning

Status: På lager

kr71.83

Varebeskrivelse

Funktioner: Gælder for alle typer af udstyr til analyse.Komplette specifikationer.God kvalitet.Volumen kapacitet.Smukt pakket chok, drop modstand.

Vejledning til brug:

1. Brug ikke tunge alkalisk opløsning til at vaske varen for at undgå ætsende tab af glas og korrosion og lækage af rustfrit stål dele.

2. Injektoren bør være vendt tilbage i den løsning flere gange før brug, således at der er bobler i spidsen vil være afladet, ellers vil det påvirke rigtigheden af analysen og udviklingen af kapaciteten.Straks efter brug rengøres håndtag for at forhindre tilstopning eller sidder fast.

3. Hvis der er en rustfri stål oxid i injector, som sværtning og andre fænomener, virkningen af normal brug, rustfrit stål kerne dyppet i en lille mængde sæbevand i injektor frem og tilbage flere gange for at trække sig ud, og derefter vaske det.

4. Micro-injektor kapacitet angiver, at de centrale træk, må ikke overstige omfanget i mangel af væske.Hvis du kommer til at trække ud, kan du re-installere, skal du først spin ud spidsen møtrik, og derefter omhyggeligt kernen fra silikone gummi pakning igennem, og juster derefter nålen tip hul nødder, tryk kernen, skal du ikke direkte ind, Så som ikke at bøje af rustfrit stål.

5. Nålespidsen ikke skal bruge den ild, for at undgå, at spidsen af udglødning og tab af evnen til at passere, hvis de tilfælde af tilstopning, skal du bruge en diameter på 0,1 mm af rustfrit stål med aftalt spil.

  • Mærke: JVLAB
  • Brug for: tip for GC/ Hjemme til HPLC
  • Model-Nummer: YW-50
  • Materiale: Glas
  • Kapacitet: 50 ul
  • Pakke: 1 STK

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste