Varebeskrivelse

Om Produktet

1) Størrelse :10*5*5cm/B OX

2) Vægt:200g

3)60 STK

4)Materiale:Miljøbeskyttelse Træ

5)Option:7 typer

6)Farve:Som Billede

7)Pakker:PVC Tasker Med Papir Box

Vis Produkt

Om Forsendelse

1).Worldwide Shipping .Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din forsendelse ad kjole.Sørg for din leveringsadresse er korrekt.

2).Ordrer, der blev behandlet inden for 2-3 dage efter betaling kontrol.

3).Vi sender til de fleste emner via Kina Post Registrere Air Mail til wordwide og Andre Forsendelse .Vi vil vælge de mest tidskritiske forsendelser.Hvis du ønsker at angive en Hurtig virksomhed, så lad mig det vide, kan Du efterlade os en besked .

4).Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5).Brasilianske købere nødt til at give os din CNPJ Nummer, og du kan være nødt til at betale skat og pligt til Brasilianske Told.

6).Bedes du åbne pakken foran kurer,tjekke vejret udseende og funtion i god stand,og dem underskrive dit navn,hvis du har fundet varen er beskadiget,bedes du tage billeder af det beviser for os, og afvise det.Når du har underskrevet,og kurer venstre,der betyder, at du har tjekket,og sørg for, at der er noget problem med det,vil vi ikke længere acceptere nogen former for afkast.

7).Hvis du bestiller flere element -, pls-kontrakten mig, og jeg vil give dig den bedste fragt og nogle rabat.

Sigt & Politik

Du har ret til at returnere bestilte varer inden for 7 dage efter modtagelsen, hvis du ændrer dit sind.Den returnerede vare skal være uåbnet og ubrugt og i samme stand, som, når de afsendes fra os.Hvis du ønsker at returnere varer, der under disse omstændigheder skal du følge:

Kontakt os for at fortælle, hvilke varer, du ønsker at vende tilbage

Når du returnerer varer, anbefaler vi, at du får bevis for porto.

Vi skal refundere udgifterne til de varer, minus porto gebyr, til den oprindelige konto debiteres.Når de returnerede varer er modtaget i tilfredsstillende stand vi tilbagebetaler den oprindelige konto er debiteret inden for 14 dage.Kunderne hæfter for omkostningerne i forbindelse med returnering af uønskede varer til os.

Hvis de varer, du modtager, er beskadiget, bedes du straks kontakte os.Du kan returnere den beskadigede produkter til en udskiftning eller fuld tilbagebetaling.Vær venlig ikke at bruge express services til at returnere varer til os, eller vi vil være i stand til at refundere dig det fulde beløb er betalt.Porto tilbagebetaling vil ikke overstige det beløb, der oprindeligt er betalt.Hvis du returnerer varer til os, og de er tabt af postal service, du bruger, vi ikke acceptere nogen form for ansvar.Det er dit ansvar at sikre, at varerne returneres til os i den stand, som de blev modtaget.Din ordre vil være dobbelt testet før afsendelse.For at være garanteret i og fungere perfekt

Feedback

1).Kundernes tilfredshed er meget vigtig for mig.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du forlade 5 starter positiv feedback og kriterier for detaljeret Sælgeren Rating (DSR), Tak så meget.

2).Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os først, vi arbejder sammen om at løse en eventuel tvist.Den negative løser ikke noget.Vær venlig IKKE at åbne en tvist eller efterlade os en neutral / negativ feedback.Vi tror, at vores løsning vil tilfredsstille dig.Tag det roligt.Vi er altid her for dig.

3) Generelt vil vi lade positiv feedback til køberen acquiescently, medmindre køber efterlade os en neutral / negativ feedback.

  • Model-Nummer: KPB50

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste