Bedste 1064 532 1320nm Q switched ND YAG Laser Tatovering Fjernelse Maskine Øjenbryn Pigment Ndyag Laser Fjerne Tatoveringer Skønhed Maskine

Status: På lager

kr4 037.18

Varebeskrivelse

Bedste 1064 532 1320nm Q switched ND YAG laser tatovering fjernelse maskine øjenbryn pigment ndyag Laser Fjerne Tatoveringer skønhed maskine

Bemærk: Dette er en ny opdatering laser tatovering fjernelse maskine med infrarød stråle, nem at betjene.Det røde punkt, som viser, hvor du kæmper,præcis for skønhedssalon brug

Dette er den engelske Skærm :

Bemærk: Tilsæt vand, før du starter maskinen, indtil det vand, der kommer ud af overløbet port

Indsprøjtning af vand: at forberede nok renset vand eller medicinsk destilleret vand), og indsæt den ene ende af

rør i den automatiske vand injektion (dræning) port.Åben overløbskanten, skal du vente, indtil vandet er fuld,

overløbskanten er vand, stop tilsætning af vand, og derefter startes maskinen.

Hvordan til at fungere:

1. Fjern gummi proppen.

2. Tilslut til at håndtere maskinen.

3. Vælg den sonde, du har brug for (1064nm/532nm eller black-faced dukke) og hænge på håndtaget på holderen.

4. Sæt nøglen.

5. Åbne vand frem for at holde luftcirkulation inde i apparatet.

6. Slut slangen til vandindtag og forbind tragten.

7. Åben overløb.

8. Tilsæt vand (3L-4L destilleret eller renset vand), skal du vente, indtil overløb er kontinuerlig, hvilket indikerer, at vandet er fuld, så stop med at tilsætte vand.

9. Vent, indtil der er uden overløb skrue på overløbet.

10. Tilslut strøm og fodkontakten.

11. Drej kontakten mod højre, som venter på at hoppe op.

12. Drej nøglen til at tænde maskinen.

Bemærk:

1.Skal du installere og hænge håndtaget først, tilsæt derefter vand, ellers håndtag og i bunden af maskinen vil lække.

2.Træd på fodpedalen Kontrol håndtaget lys.Slip fodpedalen for at stoppe lyset.

3.Læs venligst betjeningsvejledningen grundigt, før apparatet tages i brug, og bruge det efter operationen trin.Afstanden mellem hud og hud der er 2-3cm.Så gælder det i ansigtet efter dygtige drift, da det ellers vil være farlige.Fokuspunkter før og efter tatovering: 1. Tatoveringer mindre end et år, anbefaler ikke vask, vil effekten ikke være ideel 2. Vask tatoveringer kan bære at gøre, ikke anvendelse, anæstesi, anvendelse bedøvelsesmiddel let at formere sig, vaske sig, hvis brændende følelse, er meget stærk, kan anvende reparation salve og is, der gælder for 5 minutter 3. Vask huden med mere end 75% medicinsk alkohol før vask, fordi der er cutin og snavs på huden, så det er ikke let at inficere efter vask. 4. Efter endt tatoveringer til om 2 dage, vil det danne en knude.Husk, at vand kan ikke blive rørt, før knuden er færdig.Det skal være naturligt at falde ud.Det er ikke tilladt at drop i hånden. 5. Undgå udsættelse for sol og sved efter vask.Hurtig krydret mad, mørke fødevarer såsom soja sauce 6. Efter vask af linjer, du kan vælge at tage oral anti-inflammatorisk medicin til 3 dage og bruge repair produkter til udvortes brug til at hjælpe metabolismen af huden. 7.Med sort ansigt dukke funktion, 1 ansigt, 4 ansigter nødt til at rense sort ansigt dukke linse 8. Det anbefalede interval mellem to tatoveringer er 45 / 60 9 dage. Tatoveringer er ikke anbefales i følgende tilfælde: * ar fysik ikke kan gøre laser tatoveringer; * koagulopati, hypoimmunity, chronic wasting disease, systemisk eller lokal infektion i omdrejningspunkt; * Fotograf; * omhyggelig brug af alle former for mentale og psykiske forstyrrelser og endokrin dysfunktion; * Lupus erythematosus, vitiligo under den progressive periode og inden for 1 måned af brug af hormoner, salicylin, lysfølsomme stoffer nøje brugt Færdighed i tatovering operation: A. 1064nm (kort hoved) skaldede hoved, der bruges til at fjerne blå, sort, grønne pigment vasken.B. 532nm (lange hoved) skinhead bruges til at fjerne røde, kaffe, brune pigmentering.c.I løbet af behandlingen, kan den erhvervsdrivende holder håndtaget af laser pistol til at danne en 90 graders ret vinkel med den behandling websted så meget som muligt.For at sikre den lodrette lys fra laseren og reducere tabet af laser energi: øjenbryn vask, eyeliner, lip line, lys plet bør være overlejret og oversatte til at danne en lige linje vask.Lille område er taget til behandling.Hver behandling er en lille del.Det er nødvendigt for at nå blødning fænomen i denne del.

Bestemmelse af sværhedsgraden af fjernelse af pigment:

1.Teksturen af broderi farve materiale er god eller dårlig, farve, materiale, der er opdelt i anlæg, farve, materiale, stof farve forsvar, kemisk farve materiale.Det er let at fjerne fra let til svært.Normalt, den sammensatte farve, materiale og kemiske farve materiale, der indeholder jern, og føre malm materiale, der er let at synke ned i den dybe lag af huden, hvilket medfører vanskeligheder for behandlingen.

2. Dybden af mønster.Generelt, farve dybde, der er vanskelige at fjerne, er antallet af behandlingen er mere, farven er overfladisk, det er vanskeligt, er små, og antallet af behandlingen er lille.Men, behandlingen er ikke ideelt, uanset dybde af øjenbryn af den kemiske farve familie.

3. Individuelle fysiske forskelle.Dette omfatter alder, hudens kvalitet, den fysiske immunitet og andre faktorer.

Fokuspunkter efter operation:

driftsbetingelser:

1. omgivende temperatur: 15 ° c -30 ℃

2.relativ luftfugtighed på 70%

3. Atmosfærisk tryk 860-1060 hpa

4.hjælp enfaset strømforsyning 220V ≤ 10%, 10A

Drift: intermitterende ilægning af kontinuert funktion, hver kontinuerlig produktion 5000 puls intermitterende 10 minutter er passende.

Køle mode: aircondition, køling og vand cirkulation køling.

 • Brutto vægt:
 • Oprindelsessted:
 • Garanti: 1 År
 • oprindelsessted: Kina
 • Måle: 48*58*47CM
 • Q-Skifte:
 • Frekvens:
 • Type: Nd
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Strømkilde: AU
 • Navn:
 • Fremstillingsprocessen: Maskine-Lavet
 • Energi:
 • Certificering:
 • Størrelse: 35*35*30CM
 • Laser type:
 • Standard Spænding: 220V
 • Udgangseffekt:
 • Funktion: Acne Behandling, blodkar Fjernelse, Fjernelse af Pigment, Tatoveringer ramoval
 • Materiale: Plast
 • Laser bølgelængde:
 • Elektrisk kilde:
 • Model-Nummer: DS-88
 • Skærm:

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste