Varebeskrivelse

1pc Vand Pumpe Automatisk trykregulering Modul Elektroniske Switch-Kredsløb

Features: Dette er en elektronisk kredsløb, der anvendes til vand-pumpen automatisk trykregulering elektroniske afbrydere .Nominel spænding 220 V til 240 v AC og betingelser højeste strøm 10A.Start tryk 1,5 bar, og tryk kan være op til 10 bar.Det ville være en god erstatning for gamle elektroniske kredsløb, hvis din kontakt har et problem med at arbejde.Presset controller kredsløb er egnet til vand pumpe af magt højere end 370W.

Bemærk: Før du placerer en ordre, bedes du tage ud din pumpe og sammenligne dette board med dit gamle, så som at sørge for, at dette bord er egnet til din pumpe.Tak for din forståelse

Specifikationer:

Nominel Spænding: 220V~240V AC

Frekvens: 50/60Hz

. Nuværende: 10A

Start Tryk: 1,5 Bar

. Tryk: 10Bar

. Driftstemperatur: 60℃

IP klasse: IP65

Wire Diameter: 7,5 mm~9mm

. Effekt: 1,1 KW

Velegnet til: &;370W pumpe

Vægt: 79g(ca.)

Pakken Indeholder:

1 x Tryk Kontrol Modul

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Prontopizza3.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: INGEN
  • Motor Type: AC-Motor
  • Mærke: WALFRONT
  • Model-Nummer: Tryk Control-Modul

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste