Vægtæppe Mandala Gobelin 200X150CM rejser Camping træ olie maleri mønster boho Gobelin Yoga pad Sovende Gobelin

Status: På lager

kr46.29 kr26.42

Varebeskrivelse

Vintage Verden Kort Vægtæpper Hængende Hippie-Tapetet Sengetæppe Yogamåtte Ny

Produkt at Sælge punkter:

UNIKT DESIGN: Leder du efter et særligt stykke hjem udsmykning til at ændre dit værelse fra det ordinære til det ekstraordinære?moderne stilfulde mønster-tapetet er et afgørende elementer til at dekorere dit hjem.

STOR GAVE INDSTILLING: Byder på stilfuldt design og godt lavet håndværk, disse høj kvalitet hænger gobeliner er alsidige, og de er tid bevis for både indendørs og udendørs brug som en stor gave mulighed.

MULTI-FUNKTION: Brug denne fine væggen hænger tapetet til at dekorere dine vægge, hængende det bag din seng som et hovedgærde, det kan også bruges som Sovesofa Støv Cover,Strand Tæppe, Pick Nick Tæppe, dug, Gardiner og så videre.

Pleje vejledning: handvask eller Maskine vask under Blide Cyklus.Ved hjælp af mild vaskemiddel med koldt vand.Må ikke stryges.Ikke krat, det er svært og undgå skarpe ting og solindstråling.

Vægtæpper materiale lavet af høj kvalitet holdbart Polyester Fiber,High-definition digital print, farver er meget og langvarigt,ensidigt mønstre udskrivning

Specifikation:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet!

Antal:1

Størrelse: ca.A: 130x150cm B: 200X150CM

Rens eller koldt vand, vask seperat, brug ikke klor blegemiddel og undgå skarpe ting

Dette kort gobelin er elegant og moderigtigt med livlige farver.I mellemtiden er det designet på en vintage kort over verden, der skal være en ædel ud til indretning af din stue.Perfekt gave til enhver lejlighed.

Bemærk:

Bemærk, at 1-5mm fejl på grund af manuel måling.

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Pakke inkluderet:

1stk gobelin

  • Stil: Retro og Nostalgisk/Gamle Møbler
  • Materiale: 100% Polyester
  • Technics: Vævet
  • Mønster Type: UENDELIGE
  • mønster: TRYKT
  • Form: Pladsen

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer

Bedste